Raül Cavaller (1977)

DIRECTOR CLUB PYRENE

MONITOR ESQUÍ I ESQUÍ DE MUNTANYA

Llicenciat en CAFE per l’INEFC de BCN, especialista en activitat física al Medi Natural. Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. Fundador del Club Pyrene i de Cal Pesolet Eco Turisme Rural. Dedicat des de 1998 en apropar l’activitat física i la muntanya a tothom, i fer-ho de forma sostenible.
És pare de 3 fills.

Èlia Sicília (1985)

DIRECTORA TÈCNICA CLUB ESQUÍ PYRENE

MONITORA ESQUÍ I SNOWBOARD

Llicenciada en CAFE per l’INEFC de BCN, Tècnic Esportiu en Esquí Alpí i Futbol Sala. Ha treballat com a professora, sent tutora d’escolars de primària i secundària. Fa la volta al món durant el 2013/14 amb ganes de viure altres cultures i paisatges. Arriba a Cerdanya l’any 2015, on hi resideix.

Jordi Gosa (1992)

RESPONSABLE ÀREA TÈCNICA

MONITOR ESQUÍ I ESQUÍ DE MUNTANYA

Nascut a Bellver de Cerdanya coneix cada pam dels boscos i muntanyes de la vall, que ha fet a peu, amb esquís o escalant. Educador Social per la UB i CIATE amb el Club Pyrene. És Tècnic d’Esquí Alpí, Caiac i Monitor de Lleure. Actualment cursant els estudis de Tècnic d’Esports d’Alta Muntanya.

Èlia Bonada (1992)

RESPONSABLE ÀREA COMUNICACIÓ

MONITORA ESQUÍ I SNOWBOARD

Torellonenca graduada en CAFE per l’INEFC de BCN, Tècnic Esportiu en Esquí Alpí, Salvament i Socorrisme i Monitora de Lleure. Està en possessió del Màster de Formació del Professorat. Després de voltar durant 8 mesos per Àsia s’instal·la a Cerdanya per seguir gaudint de les activitats outdoor.

Raúl Altamirano (1988)

MONITOR ESQUÍ

Tècnic en Conducció de grups al Medi Natural.
Nascut a València, viu amb passió totes les activitats que es duguin a terme en un entorn natural els 365 dies. Amant de la bicicleta, el trekking i l’esquí, va decidir traslladar-se a viure a la Cerdanya per complir el somni de viure d’allò que el fa feliç.

Albert Gosa (1996)

MONITOR ESQUÍ

Nascut a Bellver de Cerdanya i gran amant de les muntanyes i l’activitat física, és Tècnic Superior d’Esports i Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. Vetllador de canalla amb necessitats educatives especials i risc d’exclusió social a escoles durant el curs. Forma part de l’equip de les Colònies Estiu Pyrene

Sam Solà (1995)

MONITOR ESQUÍ I FREESTYLE

Graduat en Fisioterapia per la Universitat Ramon Llull, Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físico-Esportives i Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. Gran amant de La Cerdanya on des de petit hi passa estius i hiverns. També és coneixedor de la Índia, on ha treballat com a cooperant.

Lídia Artero (1984)

MONITORA ESQUÍ I SNOWBOARD

Llicenciada en CAFE a través de la Universitat de Barcelona, també ha cursat el Màsters de Nutrició i Dietètica Esportiva. Compagina la vida professional de nutricionista i entrenadora personal amb l’esport, fent esquí a l’hivern i trail running i bicicleta de muntanya a l’estiu.

Miquel Oca (1987)

MONITOR ESQUÍ I SNOWBOARD

Format com a Tècnic esportiu d’Alta Muntanya. Des de ben jove ha estat amant de la muntanya i ha fet de la seva afició un estil de vida. Els estius se’ls passa remullat per barrancs o penjat de parets d’arreu del món. I els hiverns es pot calçar esquís de tot tipus, raquetes o fins i tot snowboards.