PACK MINI
2 sortides esquí de muntanya
399
de 14.00 a 17.00h
Tria els dos dissabtes que prefereixis

M'INTERESSA

PACK TOUR
4 sortides esquí de muntanya
599
de 14.00 a 17.00h
5% Descompte segon membre de la família
10% Descompte tercer membre de la família

M'INTERESSA

PACK FREERIDE
2 dies esquí alpí + 4 esquí de muntanya
799
de 14.00 a 17.00h
5% Descompte segon membre de la família
10% Descompte tercer membre de la família

M'INTERESSA

Freeride I

De la pista al fora pista. Sortim de les neus preparades per esquiar per neu verge. Noves sensacions carregades d’aventura.

Freeride II

Busquem els raconets de Masella que poca gent coneix. Incidim en la col·locació i la flotació. Tant adults com nens xalem de valent esquiant pel mig del bosc. Trobarem algun isard?

1a sortida

Primeres vegades sobre uns esquís de muntanya? Presentem, coneixem i provem el material; botes més toves, esquís amb fixacions escarransides, bastons altíssims… Aprenem diferents tècniques de progressió, tant de lliscada com de voltes maria, mentre ens endinsem pel Serrat de les Pedrusques a Masella.

2a sortida

Unes nocions bàsiques de seguretat són essencials. Ens desplacem fins a Porté on un especialista ens introdueix les diferents tècniques de seguretat en muntanya. Hem sentit a parlar de l’ARVA, la pala i la sonda? Practiquem una de les tècniques d’autodetenció més importants per a sortir a la muntanya. El Pic de la Mina serà la fita final.

3a sortida

Les sessions anterios ens han ajudat a agafar confiança i el material ja el tenim més per mà. Botes col·locades, pells de foca posades i amunt, el Puigllançada ens espera! Durant la sortida seguim treballant les diferents tècniques introduïdes a les primeres sessions sense oblidar que després de la pujada…ve la baixada!

4a sortida

Avui arribem al cim d’aquest curs i cal celebrar-ho amb l’assoliment d’un cim ben comú per a tot esquiador de muntanya; el Puigmal. Serem capaços d’aplicar totes les tècniques apresses durant les sessions anterios? Una sortida ben completa per posar punt i seguit a aquesta gran aventura.

Raül Cavaller (1977)

DIRECTOR CLUB PYRENE

MONITOR ESQUÍ I ESQUÍ DE MUNTANYA

Llicenciat en CAFE per l’INEFC de BCN, especialista en activitat física al Medi Natural. Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí. Fundador del Club Pyrene i de Cal Pesolet Eco Turisme Rural. Dedicat des de 1998 en apropar l’activitat física i la muntanya a tothom, i fer-ho de forma sostenible.
És pare de 3 fills.

Helena Salvany (1994)

COORDINADORA SECCIÓ ESQUÍ DE MUNTANYA

MONITORA ESQUÍ I ESQUÍ DE MUNTANYA

Llicenciada en CAFE per la Universitat de Perpignan Via Domitia. Tècnic Esportiu d’Esquí Alpí i monitora de Lleure. Apassionada del trail running i l’esquí de muntanya, disciplina en la qual ha competit a nivell mundial. Viu a Cerdanya i compagina la feina amb el Màster d’Aptitud Pedagògica.

Jaume Aisa (1973)

GUIA DE MUNTANYA

Format com a Tècnic esportiu d’Alta Muntanya. Des de ben jove ha estat amant de la muntanya i ha fet de la seva afició un estil de vida. Els estius se’ls passa remullat per barrancs o penjat de parets d’arreu del món. I els hiverns es pot calçar esquís de tot tipus, raquetes o fins i tot snowboards.

100% Aprenentatge experiencial 🙂

Esquia al teu ritme amb les opcions flexibles del Club.